Yritysesittely


Lahden Fysiotiimi sijaitsee Lahden keskustassa torin läheisyydessä. Katutasossa sijaitsevat toimitilat on perustettu vuonna 1994. Tiloihin on neljä erillistä sisäänkäyntiä, joista kaksi Fellmaninkadun puoleista sisäänkäyntiä soveltuvat pyörätuolin/ sähköpyörätuolin käyttäjille. Tilavat ja viihtyisät toimitilat koostuvat 100 m² liikehuoneistosta, jossa neljä erillistä terapiatilaa ( 14 m², 23 m², 17 m², 11 m²). Tilavin huone toimii myös kuntosali – ja ryhmäterapiatilana. Lasten fysioterapialle varattu oma huone. Toimitilat soveltuvat hyvin pyörätuolin / sähköpyörätuolin käyttäjille. Inva wc:tä ei ole, mutta asiakas wc on varustettu tukikahvoin. 

Tiloissamme toimii viisi itsenäistä fysioterapian ammatinharjoittajaa. Kaikilla terapeuteilla on pitkä työkokemus neurologisten ja geriatristen asiakkaiden fysioterapiasta. Osa fysioterapeuteista hoitaa myös tuki-ja liikuntaelinsairauksia sekä antaa fysioterapiaa lapsille. Lähtökohtana on panostaa yksilölliseen palvelun.


Toimitilojen välineet soveltuvat hyvin kohderyhmiemme fysioterapian toteutukseen.
Kuntosalivälineistöömme kuuluvat kävelymatto, kuntopyörä, pulley-laitteet , vetotalja, puolapuut, nojapuut, painot, penkit, tasapainolaudat, irtoportaat, stepperi, sähköinen sekä manuaalinen restoraattori, seisomateline ym. Toimitiloissamme lisäksi lasten terapiavälineitä, mittaamisen välineitä, PT- apuvälineitä, ja audiovisuaalisia laitteita. Sähköhoidoista käytössämme US, TNS, NMES, HV, IF, Mikrovirta, Galvaaninen virta, DIDY). Lisäksi lämpöpakkaukset ja kertakäyttökylmäpakkaukset. Osa kuntoutus –ja sähköhoitolaitteista on mahdollista ottaa mukaan myös kotikäynnille.